Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Frivillig, kultur og fritid

Frivillig, kultur og fritid

 

Uanset om du er borger, der ønsker at kende til øens kultur-, idræts- og fritidstilbud, ønsker at blive frivillig, eller du kommer fra en kulturinstitution, en forening, en aftenskole eller lignende og har brug for konkrete oplysninger, så finder du oplysningerne her på siderne.

 
Bornholm er en aktiv ø med et stort antal kulturtilbud, folkeoplysende og frivillige, sociale foreninger. Der findes også aktive borgerforeninger over hele øen, levende biblioteker og en spændende, ny kulturskole med mange gode tilbud!
 
Kommunalt ansatte vil også kunne finde inspiration på siderne med guides og gode råd til samspillet mellem kommune, frivillige og foreningslivet.
 
Brug menuen for at finde mere information.
 

Dagpengeaftalen er landet

Regeringen, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og De Radikale har indgået en aftale om at lempe og forenkle reglerne for frivilligt, ulønnet arbejde for dagpenge- og efterlønsmodtagere. Dagpengemodtagere må fremover udføre frivilligt arbejde i op til 10 timer om ugen uden fradrag i ydelsen, og efterlønsmodtagere i 15 timer. tidligere lå grænsen på 4 timer om ugen. Der er ingen begrænsning for modtagere af fleksydelse eller ledighedsydelse.

De nye regler kan træde i kraft 1. januar 2018.

Nyhedsbrev

Hver måned udsender vi et nyhedsbrev om fritid og kultur i kommunen -  målrettet foreninger og kulturelle institutioner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Frivillighedsportal til foreninger, frivillige og kommunale institutioner

Prøv den nye portal med masser af spændende muligheder!

 

FrivilligBornholm.dk