Del på facebook

Billedskolen

Kan du lide at male, tegne, modellere eller blande materialer? Vil du udvikle dine kreative idéer og talenter? Så er Billedskolen et sted for dig!

 
Billedskolen er et kreativt værksted for dig i din fritid. Du arbejder på små hold og undervises af kunstnere. Du bliver inspireret af indtryk fra din omverden og du lærer at give dine ideer og fantasier udtryk. Vi arbejder med grundlæggende tegne- og maleteknikker og eksperimenterende billedudtryk i tegning, maleri, skulptur og grafik. Vi har det sjovt, mens vi lærer en masse.
 
Priser, betalingsregler og betingelser ses under tilmelding til Kulturskolen.

​​Billedskolens tilbud

Billedskolens undervsining varer i 26 uger med start 6. september 2021.

Mandag kl.15-17. 
Basishold Anna Margrethe Kjærgaard. 8-10 år
Vi arbejder med forskellige tegneteknikker. Du tegner portrætter og croquis og får kendskab til proportioner og kroppe. Vi kommer omkring maleri, skulptur og grafik og får en fornemmelse af forskellige visuelle udtryk.

Tirsdag kl. 16-18
Ungdomshold med Ben Woodhams og gæstelærere. 13-20 år.
Vi inspireres af samtidens kunst og kultur og du kommer til at eksperimentere med grafik, tegning, maleri og skulptur. Vi fordyber os i det lille format og udtrykker os i kæmpe tegninger og malerier.

Onsdag kl. 16-18
Tegnehold med Ben Woodhams. 10-18 år.
Kan du lide at tegne? Vil du være Danmarksmester i tegning? Tegneholdet er for alle og vi har alle mulige tegneformer i fokus, der er kreative og sjove. Vi bruger bl.a. tegneøvelser fra DM i tegning.
I april måned arrangere vi en fællestur til Horsens, hvor vi deltager i tegneworkshop og måske i selve konkurrencen.

Torsdag kl. 16-18
Keramikhold med Pernille Staugaard. 8-18 år.
Har du lyst til at bruge din kreativitet til at skabe ting i ler? Her får du mulighed for at designe dine egne ting og lære teknikker i det keramiske håndværk. Du lærer at formgive, modellere, dekorere og glassere keramik.

Billedskolen

Dams Gård, Store Torv 6B
3700 Rønne

Faglig koordinator
Ben Woodhams
ben.woodhams@brk.dk
Tlf
: 21 58 61 83.