Tegning - Byg Kundecenter
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Bolig Byggeri Byg kundecenter

Byg kundecenter

VIGTIG INFO:
Kommunens byggeafdeling overgår til nyt sagssystem i uge 46 og 47

Som et led i optimering af kommunens byggesagsbehandling overgår afdelingen i uge 46 og 47 til nyt byggesagssystem. Der vil derfor i disse to uger være reduceret adgang til afdelingen.

I tidsrummet, fredag den 19. november til og med tirsdag den 23. november sker selve konverteringen fra det eksisterende til det nye system, hvorfor byggesagssystemet i disse dage ikke vil kunne tilgås. Det er dog fortsat muligt at ansøge via Byg og Miljø (BUM).

Vi beklager de gener dette måtte medføre – og vi glæder os til at kunne vende tilbage og være godt kørende i det nye system.

Jacob Sten Jensen, leder af Byg
Jacob.Sten.Jensen@brk.dkSådan kan du komme i kontakt med os ...

Ring til os - telefontider:
Mandag, tirsdag og fredag kl. 9.00-12.00.
telefonnummer: 56 92 21 16.


Skriv til os via mail:
Du kan skrive til os ved at sende en mail til: byg@brk.dk - så kontakter vi dig. I mailen skal du blot oplyse: dit navn, telefonnummer, adresse og beskrive, hvad det drejer sig om.

 

Personligt fremmøde efter aftale:
Personligt fremmøde kan kun finde sted mod forudgående aftale. Dette kan ske på kundecenterets telefonnummer i telefontiden.


Møder med byggesagsbehandlere:
Møder med de enkelte byggesagsbehandlere, om igangværende sager og opstart på sager, aftales individuelt og kan foregå alle dage. 

Byg kundecenter

Byg kundecenter er din indgang til byggesagsbehandling i Bornholms Regionskommune. Hos Byg kundecenter kan du få generel orientering om byggesagsbehandling, få besvaret generelle spørgsmål omkring sagsbehandlingen samt træffe aftale om et personligt møde med en af vore byggesagsbehandlere. Du kan kontakte BYG Kundecenter på byg@brk.dk

Ved opstart af et byggeprojekt kan du aftale et formøde, hvor projektet gås igennem sammen med de relevante myndigheder (brandinspektør, planlæggere, miljømedarbejder m.fl.). Send os en mail på byg@brk.dk med dit navn og adresse for din byggesag, en beskrivelse af projektet/ombygningen, et forslag til mødetidspunkt og et telefonnummer, hvor vi kan træffe dig om dagen.  

Du skal være opmærksom på, at det er obligatorisk for alle at indsende ansøgninger m.m. via Byg og Miljø, www.bygogmiljoe.dk
 

Byg kundecenter
Skovløkken 4, 3770 Allinge
E-mail: byg@brk.dk
Telefon: 56 92 21 16. 


Kom godt i gang

Download vejledning med gode tips til, hvordan du kommer godt i gang med dit eget byggeprojekt.

 

Klik her

Nyhedsbreve fra BYG

Nyhedsbrev nr. 1 Marts 2021

Byg og Miljø

Se hvad der gælder for din ejendom, hvad du skal indsende af materiale eller søg om tilladelse.

Søg på Byg og Miljø

BYG Kundecenter

Skovløkken 4
3770 Allinge
E-mail: byg@brk.dk
Telefon: 5692 2116