Bornholms Brandkadetter
Del på facebook

Bliv brandkadet

​​​​Er du mellem 13 og 17 år og er nysgerrig på Bornholms Brandvæsen og Beredskab?
- Så søg om at blive Ung i Beredskabet på Bornholm.

 Hold 4 starter i august 2024.​

Søg hold 4 via dette link
OBS! Vælg 'Start uden login', hvis du ikke har MitID endnu. Ansøger du uden MitID modtager du ikke en kvittering på ansøgningen i din digitale post, men du kan printe/gemme din ansøgning til sidst hvis du vil.


Som ung i beredskabet skaber vi et stærkt fællesskab, hvor vi udvikler os sammen og hjælper hinanden. I vil helt naturligt blive rystet godt sammen gennem spændende øvelser og læring. På Brandkadetuddannelsen vil I opleve at flytte grænser, blive udfordret og tage ansvar.

Det er uddannede brandfolk, der underviser jer, og det vil sige, at undervisningstilgangen er noget helt andet end i skolen.

Følg med i, hvad kadetterne laver på deres Facebookside: Bornholms Brandkadetter eller læs mere om brandkadetuddannelsen på landsorganisationens hjemmeside Ung i Beredskabet.


Praktisk

Uddannelsen foregår hver tirsdag over cirka fire måneder og der er 12 brandkadetter på et hold. Under uddannelsen får I indblik i en spændende verden med brandslukning, røgdykning, førstehjælp og meget andet.
Efter grunduddannelsen bliver I inviteret ind i korpset af unge i Beredskabet og kan hjælpe til med mange forskellige opgaver.

Vi har etableret et loungeområde til jer på Fabriksvej, så I har et rart sted at slappe af ind imellem øvelser og læring - og her får I selvfølgelig også lov til at sætte jeres præg.

Alt efter antallet af ansøgere vil alle eller udvalgte blive inviteret til en samtale, hvor vi gerne vil høre lidt mere om jeres motivation for at søge som brandkadet.


Vigtige datoer

Opstart d. 20. august 2024 (hold 4​​)
Informationsmøde for forældre og kommende kadetter forventes at blive afholdt d. 13. august kl. 19 på Fabriksvej 31, 3700 Rønne. 

Mødetidspunkt for kadetuddannelsen: tirsdage kl. 18.30 - 21.00

Mødested: Fabriksvej 31, Rønne​

Der vil også være indlagt 1-2 lørdage med ekstrauddannelse.

Afslutning for grunduddannelsen bliver i begyndelsen af december med overrækkelse af diplomer. Familie er meget velkomne.

Bornholms Brandvæsen logo

Har du spørgsmål?


Kontakt beredskabsinspektør
Michael Grønbech-Dam, tlf. 61 13 71 72  eller 
mgd@brk.dk