Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Børn, unge, familie Skoler Søndermarksskolen

Søndermarksskolen

​​​​​​​​​Søndermarksskolen ligger i Rønne og har klasser fra 0. til 9. årgang samt en stor og velfungerende SFO også kaldet Frito.

På vores skole arbejder vi med at danne børnene og gennem den daglige læring og medinddragelse. Vi vil skabe hele mennesker, der er i stand til at sætte en tryg og succesrig kurs gennem livet. Børnene skal forlade skolen med værdierne på plads og en tro på fællesskabet.

Vi tror på faglighed, vi har tillid, vi er ambitiøse, vi er nysgerrige og vi stoler på det fællesskab som vi sammen med trivslen vægter højt.

I løbet af børnenes skoletid prioriteres bevægelse og forskellige aktiviteter også meget højt. På skolen har vi en stor Sal, hvor hele skolen hver måned holder fællessamling med sange og musik. Her spilles også teater ligesom vi får besøg af forskellige musikere og teatertrupper. Vi er også daglige brugere af Søndermarkshallen, svømmesalen og de omkringliggende boldbaner. Vi har et fokus på at hele skolen er et vigtigt fællesskab og central ift. at skabe hele mennesker.

En kort gåtur fra skolen ligger vores naturgrund som også bruges til aktiviteter og udeskole, og er en del af den grønne dannelse som børnene også får med. Skolens SFO / Frito er også fuld af aktiviteter i egne og skolens faglokaler. Her er der både plads til fysisk aktivitet, kreativitet og fordybelse. 

Søndermarksskolen, vi tør gøre en forskel  

Du kan læse mere om vores fantastiske skole/SFO på skolens hjemmeside:

Søndermarksskolens hjemmeside og se billeder fra hverdagen på skolens Facebookside .


Kontakt

Søndermarksskolen
Smedeløkken 5
3700 Rønne
Tlf.: 56 92 31 00

Mail:soendermark@brk.dk

Træffetid: man-fre 8.00-15.00

EAN: 5798009983633