Billede af Hans Rømer Skolen
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Børn, unge, familie Skoler Hans Rømer Skolen

Hans Rømer Skolen

Hans Rømer Skolen ​ligger i Aakirkeby midt på Bornholm. 

Hans Rømer Skolen (HRS) er en almen folkeskole med knap 300 elever fordelt i 1 – 2 klasser på hver årgang 0. – 9. klasse.  Skolen er bygget i 1962 og er i løbet af årene blevet udbygget i takt med den skoleudvikling, der har været. Skolen er beliggende midt på øen i Åkirkeby. Skoledistriktet er stort og går' fra Arnager til Bølshavn, Sømarken til Årsballe', vi ligger tæt på klipper & strand, skove & marker. Elevsammensætningen er mangfoldig, vi har børn fra by & land, vi har børn med anden sproglig baggrund end dansk

Skolen har et dejligt udeområde, både det nære og det lidt mere fjerne: Vi har dejlige, grønne områder samt legeplads og skolegårde, hvor børnene opholder sig før og efter skoletid samt i pauserne. I nærområdet har grønne områder, som vi flittigt benytter os af.

Vi leverer generelt i forhold til, at børnene kommer ud med forventelige resultater efter endt skolegang. Vi har de senere år ligger ganske godt i forhold til den generelle trivsel, de senere år over eller på landsgennemsnittet.

Vi er en skole, som forældrene aktivt vælger til. Elever, der starter på HRS fortsætter typisk skoletiden ud. Det tolker vi som et 'blåstempel' af, at vi leverer en god skole til forældrene og deres børn.

​Det har vi bestemt en intention om også at fortsætte med fremover. 

​Du finder mere information om skolen på Hans Rømer Skolens hjemmeside.

​​

Kontakt

Hans Rømer Skolen
Skolevej 7
3720 Åkirkeby
Tlf: 56 92 34 00

Træffetid: man-fre 7.15-15.00

 

EAN: 5798009988638