Del på facebook

Værksteds-fitness

Hey! Er der gået for meget pizza og Red Bull´s i den? Er sixpacken på maven blevet til en tønde? Og er du manden mellem 18 og 30 år, så er det nu du skal læse med.

Nu kan du gøre fedt til muskler, komme i bedre form og øge din kondi, så du ikke mister pusten under sex. Alt dette og meget mere får du, som en del af en gruppe på 12 mænd. I træner og løser udfordringer sammen med en teamcoach.

 

Men I skal mere end at sparke dæk – I får pulsen op ved træning og teambuilding, og I kan komme med idéer til, hvilke udfordringer I, som team, skal kaste jer over. Det kan fx være boksning, biathlon, havkajak, mountainbike, spinning, smart-træning og klatring, eller noget helt andet – det finder teamet ud af sammen.

I skal også lave mad sammen - finde det nemme sunde alternativ i stedet for junkfooden og snakke om, hvordan I holder den gode form nu og fremover.

Målgruppe: Overvægtige mænd i alderen 18-30 år.
Indhold:  Personlig sundhedsprofil og 2 gange fysisk træning om ugen og månedens udfordring, som teamet er med til at sætte. Kostvejledning og madlavning.         
Hvornår: Mandage og torsdage kl. 16.15-17.00 – første gang den 4. juni - til udgangen af 2018.
Sted:  Bornholms Service & Skadecenter, Brovangen 2, Aakirkeby.

Et samarbejde mellem DGI Bornholm og Bornholms Regionskommune. Det er gratis at deltage.