Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Job BRK som arbejdsplads

BRK som arbejdsplads

Bornholms Regionskommune - i daglig tale kaldet ”BRK” - er en stor arbejdsplads med ca. 3.500 ansatte fordelt på 10 centre.

I BRK ser vi medarbejderne som en vigtig ressource, og fokuserer derfor på at skabe spændende job med fokus på fleksibilitet, tryghed og udvikling af kompetencer og karriere.
Vi støtter balancen mellem arbejdsliv og privatliv, og i mange stillinger er der derfor mulighed for flextid og hjemmearbejdsplads.

Vi har en meget aktiv personaleforening, der sørger for gode rabataftaler hos øens handlende, gratis deltagelse i sportsarrangementer samt tilbud på foredrag og kulturelle oplevelser.
I kommunen råder vi desuden over flere sommerhuse der kan lejes til meget fordelagtige priser.

At bo på Bornholm
Vi lever et godt liv på Bornholm. Vi har mere plads, en helt unik natur, talrige spændende kulturtilbud, verdensklasse gourmet-oplevelser, et rigt foreningsliv, attraktive boliger til fornuftige priser, korte afstande og alt det der skal til for at give dine børn en tryg opvækst.
Når du skal besøge venner og familie eller benytte hovedstadens kulturtilbud, er København kun 2,5 time væk med færgen, og vælger du flyet, har du en rejsetid på under 30 minutter.

Tilflytter?
Overvejer du at flytte til Bornholm, kan du finde nyttig information på næstestopbornholm.dk Her finder du bl.a. kontaktinformation til vores tilflytterkonsulenter. De kan hjælpe dig med de mange udfordringer, der kan være ved at flytte til en anden del af landet.

Ønsker du information om kommunens tilbud, kan du kontakte kommunens tilflytterservice på tlf. 56 92 10 60 og via mail: tilflytter@brk.dk

Bemærk, når du trykker "Afspil", accepterer du samtidig at Vimeo sætter trackingcookies på din computer.