Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Vores telefoner er ude af drift 10. april grundet nyt telefonsystem

Vores telefoner er ude af drift 10. april grundet nyt telefonsystem

09-04-2024
​​Ringer du til Bornholms Regionskommune onsdag 10. april efter kl. 14, kan du blive mødt af tre fejltoner eller en stemme, der siger, at telefonnummeret ikke er i brug. Det er fordi hele regionskommunen skifter telefonsystem. 

Telefonerne vil være i normal drift igen torsdag  11. april kl. 8.00, hvor vi tager vores nye telefonsystem i brug. 

Det er alle regionskommunens fastnetnumre dvs. også telefonerne på skoler, børnehaver, plejecentre og alle kommunens andre institutioner og adresser, som kortvarigt vil være ude drift. 

Bedre service til borgerne
Det nye telefonsystem kommer til at betyde bedre telefonservice til bornholmerne. Medarbejderne i regionskommunens hovedomstillingsfunktion har længe haft et ønske om at kunne levere en bedre service til bornholmere, som ringer på hovednummeret 56 92 00 00, end de har haft mulighed for med det gamle telefonsystem. 

”I dag kan omstillingen fx komme til at lade et opkald gå videre til en medarbejder, som allerede er optaget på telefonen. Det er fordi, de ikke kan se, om en medarbejder taler i mobiltelefon. Dét kan de i den nye løsning - og det er god service for borgerne”, siger Bo Rosendal, leder af Borgerservice. 
​​
Med det nye telefonsystem kommer Bornholms Regionskommune til at kunne levere en mere tidssvarende telefonservice. Det nye system holder sig indenfor den nuværende telefonløsnings økonomiske rammer.