Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Udbud: IT-kabling/IT-installationsarbejde

Udbud: IT-kabling/IT-installationsarbejde

13-06-2018

Udbuddet vedrører daglige akutopgaver eller løbende opståede ændringer i funktionsbehov. Og omhandler derfor kun drifts IT-kabling/installation i Bornholms Regionskommune og dennes centre - samt el- og it-installationer, som Regionskommunen er ansvarlig for at etablere, i forbindelse med det årlige Folkemøde.

Anlægsopgaver hvortil der af Bornholms Regionskommune er tilknyttet en ekstern rådigiver, der på vegne af BRK projekterer og udbyder anlægsopgaven, er ikke indeholdt i dette udbud og vil ligeledes ikke være en del af kommende Rammeaftale. Dog kan Ordregiver vælge at benytte Rammeaftalen i forbindelse med sådanne anlægsopgaver, såfremt Ordregiver ønsker dette.

Udbuddet omfatter levering af drifts IT-kabling som PDS- og fiberkabling i kommunens bygninger, edb-strøm til kommunens it-udstyr, ADK, samt etablering og vedligeholdelse af tekniske installationer i serverrum og krydsfelter. Herunder AIA, ABA, klimaanlæg, nødstrømsanlæg (dieselgenerator og UPS-anlæg), brandslukning samt edb-elinstallation til Bornholms Regionskommune.

Regionskommunen har centre fordelt geografisk på øen, der tilsam­men anvender ca. 4.000 IT-arbejdspladser. Regionskommunen anvender en central serverstruktur, hvilket vil sige, at stort set samtlige servere er samlet i to datacentre på Landemærket 26 i Rønne og Plejecenter Aabo i Aakirkeby.

Der er tilbudsfrist den 18. juli 2018 kl. 12:00.

Ordregiver gennemfører denne opgave digitalt igennem Mercell Danmark A/S.

Udbudsmaterialet kan rekvireres digitalt gennem Mercell Danmark A/S via dette link:

https://permalink.mercell.com/73774609.aspx

Tilmeld dig opgaven ved at trykke på ikonet "Show interest".

Udfyld en registrering af dit firma, hvis du endnu ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S.

Registreringen er nødvendig for at du kan få adgang til at downloade udbudsmaterialet samt for din videre deltagelse i tilbudsgivningen. Registreringen er uden omkostninger.