Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Til dig mand 60+

Til dig mand 60+

22-02-2022

… sådan lyder en invitation til bornholmske mænd, fra Regionskommunen som gerne vil invitere til en informationseftermiddag om Hemingway Club® - et social netværk for voksne mænd.

Typisk mødes man en gang om ugen i Hemingway Club®. Nogle gange tager man på udflugt, andre gange mødes man til en bid brød og et foredrag. Det kunne f.eks. være at en fængselsbetjent, en brygmester eller en flyveleder vil komme og fortælle om deres arbejde. Man beslutter i fællesskab, hvilke oplægsholdere man vil invitere, som uden betaling, har lyst til at komme på besøg i klubben.

Kommunen vil sammen med frivillige, som allerede har oprettet Hemingway klubber andre steder i landet, gerne understøtte oprettelsen af en Hemingway Club® på Bornholm.

På informationsmødet kan du høre en der fortæller om hvordan de kom i gang og hvad de laver, når de mødes i deres Hemingway Club®. Du kan blandt andet møde Bjørn fra Hemingway Club® Gentofte, som siger "Hemingway Club er noget af det vigtigste i mit liv og jeg oplever at det har givet mig en ny identitet".

Alle mænd som er 60 år eller derover er velkommen i Hemingway Club®. Så kom endelig uanset om du lige gået på pension, fortsat er på arbejdsmarkedet, er tilflytter, arbejdsløs, enkemand eller måske bare synes at det lyder spændende.

Måske er Bornholms første Hemingway Club noget for dig – enten som deltager eller frivillig. Hvis du tænker det måske er noget for dig, så bare mød op, vi byder på en kop kaffe og en ostemad:

Torsdag den 24. februar 2022 kl. 14-16,

Sagahuset, Sagavej 2, 3700 Rønne

 

Vil du gerne vide mere, så kontakt Pia Hougaard som vil støtte op om klubben og som er seniorrådgiver i Bornholms Regionskommune telefon: 56 92 60 57 eller mail: pia.ratej.hougaard@brk.dk.

 

Kontakt:

Pia Hougaard, seniorrådgiver i Bornholms Regionskommune

Telefon: 56 92 60 57 eller mail: pia.ratej.hougaard@brk.dk