Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Rockerborgens endeligt

Rockerborgens endeligt

24-04-2019
Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget besluttede på dets seneste møde at give grønt lys til opkøb af ejendommen Nygårdsvej 15 i Hasle, også kaldet Rockerborgen. Planen er en nedrivning, og dermed er vejen banet for en sammenhængende byggegrund til det kommende plejecenter, Bykær.
 
Formålet med købet af ejendommen på Nygårdsvej 15 i Hasle er en efterfølgende nedrivning. Ejendommen der har stået og forfaldet er blevet besigtiget og vurderet til at være i en sådan stand, som kan udløse tilskud til nedrivning. Nedrivningen giver til gengæld en mere sammenhængende byggegrund, som skal indgå i byggeriet af det kommende plejecenter, Bykær i Hasle. Dette byggeri blev udskudt sidste år, men skal genoptages i 2022.
 
Borgmester Winni Grosbøll, siger:
 
”Det har længe været et stort ønske fra lokalsamfundet i Hasle at komme af med ejendommen, der er kendt som den tidligere rockerborg, så det er glædeligt, at vi nu kan imødekomme det ønske. Samtidig stiller det os i en endnu bedre situation, når vi skal i gang med at opføre det nye plejecenter, Bykær. Det er dejligt, når flere ting kan falde i hak på den måde.”