Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Rejs med hjemmefra - sammen med andre

Rejs med hjemmefra - sammen med andre

06-09-2021

​Vi gentager successen med 40 nye gratis rejsemål

Bornholms Regionskommune valgte i foråret at tilkøbe adgang til DEO’ s online rejser til stor glæde for rigtig mange bornholmere, som hermed fik mulighed for, hjemmefra stuerne, at komme på guidede ture rundt i Europa.  

Online rejserne har været en succes under corona-nedlukningen, og er stadig interessant for mange, der måske ikke har helbred eller økonomi til at komme fysisk ud at rejse. Derfor tilbyder DEO, der er et landsdækkende oplysningsforbund 40 nye gratis rejser henover de næste 1½ år, hvor vi, grundet kommunens samarbejdsaftale med DEO, gratis kan deltage, hver for sig eller sammen med andre, måske endda til et fællesarrangementer på storskærm på institutioner, biblioteker og foreninger.

Med DEO ’s rejsekoncept bliver der, ud over de interessante, visuelt flotte og veltilrettelagte guidede ture ud i Europa, også lagt vægt på det sociale element i rejsegruppen. Deltagerne bliver taget godt i mod, og man kan via sin telefon få hjælp til at logge sig på computeren og komme med på den virtuelle rejse. Rejsefællerne kan ses på skærmen, og man opdager måske at der er bekendte med på turen, og nogle havde sat sig sammen og hygger sig med rejsemålets mad og drikke. 

Gratis rejser hver onsdag fra kl. 14-17 – det næste 1½ år - første gang nu på onsdag 8. september, hvor turen går til Kroatien. Du kan læse mere i programmet her.

Du finder flere informationer om rejsemål og tilmelding på DEO' s hjemmeside www.deo.dk

Du kan se efterårsprogrammet her.

For yderligere information kontakt
DEO på telefon 70 26 36 66 eller mail info@deo.dk 
eller
Birgitte Eybye, Frivillighedskonsulent, Bornholms Regionskommune
telefon 56 92 60 56 eller mail birgitte.eybye@brk.dk