Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Medbring din cykel gratis i BATs busser

Medbring din cykel gratis i BATs busser

10-06-2024

Kommunalbestyrelsen har besluttet, at det fra den 1. juli 2024 er gratis at medbringe cykler i bussen, såfremt der er plads. Det er chaufføren, der afgør, om der er plads.

NB. Det er fortsat ikke tilladt at medbringe cykler i bybusserne. 

Refusion af tilgodehavende for købte cykelbilletter
Fra 1. juli 2024 kan kunder, der har købt cykelbillet i perioden 2021 til den 30. juni 2024, få deres tilgodehavende tilbagebetalt, såfremt man har ubrugte cykelbilletter til købspris på enten 25 kr. eller 27 kr. 

Cykelbilletten skal indsendes eller afleveres til BAT sammen med et refusionsskema, som kan findes på vores hjemmeside www.bat.dk

BAT skal have modtaget anmodning om refusion senest den 30. juni 2027, ellers mister kunden retten til refusion jf. forældelsesfristen på 3 år. Vi henstiller til, at alle kunder, som har tilgodehavender på cykelbilletter efter 1. juli 2024, tager kontakt hurtigst muligt.

Kunder der har købt cykelbillet til vores busser i appen RejseBillet, kan selv refundere købet i appen, såfremt at billetten ikke er udløbet.

På BAT.dk kan man finde information om refusion af ubrugte cykelbilletter. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon 56 95 21 21 ved eventuelle spørgsmål.

​God tur i bussen!

 

BAT – din bus på Bornholm
Munch Petersens Vej 2
3700 Rønne