Jobmesse
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Jobmesse 2024

Jobmesse 2024

19-01-2024

Mød din kommende medarbejder/arbejdsgiver, når vi for 5. gang inviterer til Jobmesse Bornholm

Jobcenter Bornholms Virksomhedsservice ønsker at bidrage til, at virksomhederne får den rette arbejdskraft, samtidig med at så mange som muligt får glæde af de ledige job – også ledige længere væk fra arbejdsmarkedet.

Derfor inviterer Jobcenter Bornholms Virksomhedsservice igen til Jobmesse Bornholm i Rønne Idrætshal fredag d. 9. februar i tidsrummet kl.13.00 – 16.00.

Jobmessen er med til at finde den korteste og mest direkte vej til virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne.

På Jobmessen får de jobsøgende mulighed for at komme i dialog med virksomhederne på en mere uformel måde end ved en traditionel jobsamtale. Samtidig er der gode muligheder for at opdage jobmuligheder, man måske ikke tidligere har overvejet.
Vi har høje forventningerne til, at der i løbet af Jobmessen bliver skabt en række jobmatch.

Uddannelsesinstitutionerne vil også være til stede, for at fremhæve de mange spændende opkvalificerings- og uddannelsesmuligheder de kan tilbyde.

Medarbejderne fra Jobcenter Bornholm Virksomhedsservice vil på Jobmessen være klar til at vejlede de jobsøgende og bidrage til, at der bliver skabt så mange match som muligt.

Der er tilmeldingsfrist tirsdag d. 1. februar, og Interesserede virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan læse mere på Jobmesse bornholm

 

Vi har ingen julebus, men en jobmessebus.
Uanset om du drømmer om et liv på Bornholm eller er eksilbornholmer, der overvejer et sommerjob på Solskinsøen, så book en plads i bussen, og hør mere om de mange spændende muligheder.

Igen i år er det gratis at tage bussen til Jobmesse Bornholm. Læs mere om afgangstider, stoppesteder og tilmelding på Jobmesse bornholm