Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Borgerservice til de morgenfriske hver torsdag

Borgerservice til de morgenfriske hver torsdag

28-09-2023

​​

Fra torsdag 26. oktober slår Borgerservice dørene op allerede kl. 7:15, så morgenfriske borgere fx kan få lavet nyt pas eller kørekort på vej til arbejde. 

”Vi vil borgerne, og vi ønsker at det skal være så let som muligt at få hjælp i Borgerservice”, fortæller Bo Rosendal, leder af Borgerservice. ”Derfor prøver vi med dette tiltag. Vi har en forventning om, at vi ved at åbne tidligere hver torsdag morgen, bedre kan servicere nogle borgere, som ellers kan have vanskeligt ved at nå i Borgerservice inden for vores normale åbningstid, på grund af arbejde. Der er i første omgang tale om et forsøg for at afdække efterspørgslen på de tidlige morgentider i Borgerservice” siger Bo Rosendal. 

Forslaget fik bred opbakning af politikerne  i kommunens Erhvervs-, Bolig- og Beskæftigelsesudvalg, da de blev orienteret om forsøget med de fleksible morgentider for de morgenfriske borgere. Så hvis borgerne efterspørger tiderne, er det forventningen at tilbuddet bliver gjort permanent.

Forsøget er inspireret af erfaringer fra andre kommuner, hvor der i Borgerservice har været stor efterspørgsel på tiderne om morgenen. Derfor forventer Borgerservice også, at de tidlige morgentider om torsdagen vil blive taget ​​hurtigt.

Bestil tid allerede nu          
Første gang Borgerservice åbner kl. 7.15 bliver torsdag den 26. oktober. Det er allerede nu muligt at booke de tidligere morgentider. 

Som til de øvrige tider foregår bestillingen på brk.dk eller ved at ringe på 5692 0000. 

Der er obligatorisk tidsbestilling i Borgerservice.
Bestil tid hos Borgerservice

Der er obligatorisk tidsbestilling i Borgerservice. Bestil tid på vores hjemmeside eller ring på 5692 0000.

Bestil tid