Billede af bygning
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Erhverv Udbud Prækvalifikation i forbindelse med EU-udbud af totalrådgiveropgave

Prækvalifikation i forbindelse med EU-udbud af totalrådgiveropgave

Prækvalifikation i forbindelse med EU-udbud af totalrådgiveropgave for omorganisering i Center Ældre og Center for Sundhed og Forebyggelse, BRK - 2023

​Bornholms Regionskommune afholder prækvalifikation og EU-udbud af kontrakt på totalrådgiveropgaven i forbindelse med en større omorganisering i Center for Ældre og Center for Sundhed og Forebyggelse.

Opgaven udbydes i totalrådgivning som EU -udbud i henhold til Udbudslovens afsnit ll, (L nr. 1564 af 15/12/2015).

Udbuddet gennemføres som begrænset licitation, på baggrund af forudgående prækvalifikation.

Udbuddet gennemføres med henblik på at indgå en ABR 18 totalrådgiveraftale for rådgivning til brug for om­byg­ning i forbindelse med omorganisering i Center for Ældre og Center for Sundhed og Forebyggelse i Bornholms Regionskommune.

De konkrete ydelser som en kommende totalrådgiver skal levere, fremgår af Hoveddokument A-Projekt­beskrivelsen og Hoveddokument B-Ydelsesbeskrivelsen, samt alle tilhørende bilag til udbuds­materialet.

ABR 18 totalrådgiveraftalen træder i kraft den dato, hvor den underskrives og løber herefter frem til, afholdt 5-års eftersyn jf. Udbudstidsplanen.

​Der er ikke option på forlængelse af ABR 18 totalrådgiveraftalen.

Udbudsmaterialet kan rekvireres digitalt igennem Mercell Danmark A/S. For at deltage i opgaven kopiere dette link til din browser: https://permalink.mercell.com/212133333.aspx

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.

​Ansøgning om prækvalifikation skal være modtaget i Mercell, senest den 22. november 2023, kl. 15.00.

Frist for afgivelse af endeligt tilbud i Mercell for de prækvalificerede, forventes af være den 13. februar 2024, kl. 14.00.