boliger
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Ledighed, uddannelse Videregående uddannelser Studiebolig på Bornholm (Rønne)

Studiebolig på Bornholm (Rønne)

​De videregående uddannelser på Bornholm har i samarbejde med Totalbyg Ejendom ApS, som er administrator for S/I Rønne Ungdomskollegium, taget initiativ til studieboliger for studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.

Vi ønsker, at skabe attraktive boliger og et godt og udviklende studiemiljø for de studerende på Bornholm.

Der er derfor mulighed for at oprette en afdeling på ”GASA”, beliggende på Smålandsvej i Rønne, der i takt med at de nuværende beboere fraflytter, vil blive omdannet til studieboliger og tildelt studerende.

Der er tale om cirka 13 boliger, der på sigt kan udvides til 27. Boligerne er primært 1-værelses lejligheder med eget bad/toilet og køkken, og der vil i nærmeste fremtid blive etableret fælleskøkken og fælleslokale, der kan danne rammen for sociale aktiviteter og ikke mindst et socialt netværk.

Er du interesseret i en studiebolig og samtidig være med til at opbygge et godt studiemiljø, så kontakt Totalbyg Ejendom ApS, Store Torvegade 11 eller på tlf. 5695 7201.

Det er vigtigt, at gøre opmærksom på at du ønsker at bo på GASA og at du er studerende på en videregående uddannelse.

Er du allerede beboer i en af Rønne Ungdomskollegiums boliger, har du mulighed for at flytte til ”GASA”, uden tab af indskud.