Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Virksomhedsservice på Wonderfestiwall

Virksomhedsservice på Wonderfestiwall

17-08-2023... og hvad skal vi så der?

”Her vil vi gøre alt for dels at synliggøre alle de ledige stillinger på Bornholm, der ligger på www.jobnet.dk” oplyser virksomhedskonsulent Karina Samson Hansen, og fortsætter: ”Samtidig vil vi gøre opmærksom på, at man også kan tage sin uddannelse på Bornholm, samt at her er rigtig gode muligheder for efter- og videreuddannelse”.

Er du privat eller offentlig arbejdsgiver og har du lagt dit stillingsopslag op på www.jobnet.dk så vil jobbet blive præsenteret for de 1000vis af besøgende på Wonderfestiwall 2023.
Vi kommer forbi med Bornholms Regionskommunes Dragebus, også kendt som Valgbussen, og her byder vi indenfor.

”Vi tager også gerne en snak med potentielle tilflyttere; oplyser Arbejdsmarkedschef Allan Westh; ”Der er mange spændende jobs på Bornholm og der kommer mange flere i den nærmeste fremtid, og samtidig er det også blevet lettere at være pendler. Så hvis den ene part i en familie får job på Bornholm, kan den anden sagtens pendle til job i Storkøbenhavn, specielt fordi mange kan arbejde delvist hjemmefra”.

Sommerjob 2024 vil også være et tema for virksomhedsservice. Der er mange unge bornholmske studerende som har tradition for at besøge Wonderfestiwall, og her skal endnu flere inspireres til at se muligheder i de bornholmske sæsonjobs, så der allerede nu sås et frø, som kan høstes til næste sæson 2024.

Virksomhedsservice kan mødes indtil kl. 18 alle 3 festivaldage.