Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Vær med til at skabe kommunens børne- og ungdomspolitik

Vær med til at skabe kommunens børne- og ungdomspolitik

10-01-2020

Invitation til debatmøde - alle er velkomne.
Vær med til at skabe kommunens nye
børne- og ungepolitik.

Kommunalbestyrelsen arbejder på at få en ny børne- og ungepolitik for alle mellem 0-29 år. Den ny politik skal have fokus på at skabe de bedst mulige rammer for øens børn og unge. Men hvad er et godt børne- og ungdomsliv, spørger politikerne og inviterer til et åbent debatmøde om emnet. På mødet deltager også medlemmer af kommunalbestyrelsen og repræsentanter for relevante organisationer. 

Tid og sted
Debatmødet bliver holdt onsdag 22. januar 2020 kl. 19.00-21.00 i Rønnehallen, Torneværksvej 1Debatten vil en del af tiden foregå i grupper, som koncentrerer sig om børne- og ungdomslivet, når man er henholdsvis 0-6 år, 6-16 år og 16-29 år.

Tilmelding
Vi byder på the, kaffe og kage – derfor er tilmelding nødvendig. Når du tilmelder dig, skal du også angive, hvilken aldersgruppe du ønsker at koncentrere dig om på mødet.

Tilmelding skal ske senest mandag 20. januar til Mika Krabbe på mika.krabbe@brk.dk eller tlf. 56 92 41 21.

Bidragene fra debatmødet vil blive taget med i den øvrige proces hen imod en endelig børne- og ungepolitik. Politikken forventes at blive besluttet i kommunalbestyrelsen inden sommerferien 2020.

Mødet er blot et af mange initiativer, der er taget for at indhente input fra målgrupperne til den kommende politik. Der bliver f.eks. holdt flere møder, hvor børn og unge bliver spurgt til, hvad et godt børne- og ungdomsliv er for dem. Målet er at inddrage og involvere flest mulige for at få en så god som overhovedet mulig politik.

Vi glæder os til at se dig!