Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder TDC Net etablerer nødstrømsforsyning, som giver sikker adgang til alarmtjenesten 112

TDC Net etablerer nødstrømsforsyning, som giver sikker adgang til alarmtjenesten 112

05-02-2020

Borgmester Winni Grosbøll glæder sig over, at TDC Net i forbindelse med at de udvider den mobile infrastruktur på Bornholm, samtidig etablerer en længe efterspurgt nødstrømsforsyning. Det betyder, at der fremover bliver sikker adgang til alarm 112 også ved strømnedbrud.

Et længe uløst problem for Bornholm har nu fundet en løsning og gør, at bornholmerne kan føle sig mere sikre, da en nødstrømsforsyning leveret af TDC Net vil betyde, at det fremover altid vil være muligt at få kontakt med alarmtjenesten 112. Efter planen sker opsætningen af selve udstyret i uge 7, og herefter vil nødstrømsløsningen også virke på masterne.

Borgmester, Winni Grosbøll siger:
"Det er stærkt befriende, at der nu kommer en løsning på vores problem med at kunne have telekontakt også ved strømnedbrud. Den nye nødstrømsforsyning gør, at vi ikke længere behøver at bekymre os over, om vi skulle komme i situationer, hvor vi ved strømnedbrud ikke kan komme i kontakt med den akutte alarmtjeneste. Jeg er glad for, at TDC Net har besluttet at investere i Bornholm ved at give os en nødstrømsforsyning."

Administrerende direktør for TDC Net, Andreas Pfisterer siger:
"Vi investerer nu i at bygge den næste generation af digital infrastruktur i hele Danmark. Opgraderingen af vores master på Bornholm med batteri-backup er et væsentligt skridt fremad.  Det bringer os tættere på vores ambitioner om, at pålidelige og lynhurtige telenetværk skal binde os endnu bedre sammen nu og i fremtiden".