Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Sundhedschef har fået nyt job

Sundhedschef har fået nyt job

16-02-2024

Kommunens sundhedschef, Iben Kyhn Riis har fået nyt job som vicedirektør på Bornholms Hospital. Hun stopper derfor i Bornholms Regionskommune med udgangen af marts. 

Iben Kyhn Riis, der blandt andet har en baggrund som sygeplejerske, kom til Bornholms Regionskommune i foråret 2022 fra en lignende stilling i Næstved Kommune. Hun bliver på Bornholm men fremover i rollen som vicedirektør for Bornholms Hospital. 

Velfærdsdirektør i Bornholms Regionskommune, Trine Møller Dorow sætter stor pris på det samarbejde, hun har haft med Iben Kyhn som hendes nærmeste leder. 

"Jeg takker Iben for det tætte og gode samarbejde, vi har haft. Iben har løst opgaverne inden for sundheds- og ældreområdet med et stort engagement, og med et skarpt fokus på ordentlighed, faglighed og kvalitet til gavn for borgerne. Iben har ligeledes været en dygtig og vellidt chef, som jeg nu ser frem til at fortsætte samarbejdet med blot nu i en anderledes rolle. Jeg ønsker hende held og lykke i den nye stilling, som vicedirektør på Bornholms Hospital." 

Iben Kyhn Riis siger:
"Det har været en fornøjelse at arbejde som sundhedschef i BRK. Mit arbejde har været fyldt med spændende og indholdsrige opgaver som er løst i tæt samarbejde med direktionen samt mine meget kompetente ledere og medarbejdere. Jeg glæder mig til de nye spændende udfordringer der venter på Bornholms hospital og det fortsatte gode samarbejde med BRK for borgerne på Bornholm". 


iben kyhn riis.jpg


Iben Kyhn Riis siger farvel som sundhedschef i Bornholms Regionskommune, men hun bliver på øen og tiltræder jobbet som vicedirektør for Bornholms Hospital.