Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Så bliver det igen muligt at søge tilskud til energirenovering af boliger samt udskiftning af oliefyr

Så bliver det igen muligt at søge tilskud til energirenovering af boliger samt udskiftning af oliefyr

17-03-2021

Onsdag 7. april åbner en ny runde af "Bygningspuljen" fra Energistyrelsen. Det giver mulighed for at søge om tilskud til forskellige tiltag indenfor energirenovering af private boliger. Der kan være mange penge at spare, hvis man skal renovere eller forbedre sit hus.  

Med Energistyrelsens "Bygningspulje" kan boligejere søge om tilskud til at energirenovere sit hus. Der bliver blandt andet givet tilskud til, at man kan udskifte sit oliefyr med for eksempel en luft til vand varmepumpe til efterisolering samt vinduesudskiftning. Ved at investere i de tilskudsberettigede tiltag kan man både spare penge på sin energiregning og nedbringe sin CO2 – udledning. Ved at energirenovere kan man også opnå en øget komfort og samtidig øge salgsværdien af sit hus.

Bygningspuljen er en landsdækkende pulje, der administreres af Energistyrelsen, og som giver tilskud efter først til mølle-princippet. Næste runde for ansøgninger åbner onsdag den 7. april kl. 10.00. Man kan læse mere om Bygningspuljen Klik her  

Har man brug for vejledning til at søge Bygningspuljen, opfordrer Bornholms Regionskommune til, at man prøver at kontakte sin lokale håndværker.

Venligst,

Bornholms Regionskommune i samarbejde med DI/Dansk Byggeri, Tekniq og SMV Bornholm.

Yderligere information:
Rocío Paniagua Jensen, Projektleder i Center for Regional Udvikling, IT og Sekretariat, Bornholms Regionskommune.
Mobil: 30 18 13 64 mail: Rocio.Jensen@brk.dk.