Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Ros til BAT for kørslen ved Folkemødet

Ros til BAT for kørslen ved Folkemødet

17-06-2024

​I år tyder alt på, at BAT har knækket koden til at køre under Folkemødet efter en plan, der virker. Sidste år modtog folkemødet direktør flere hundreder klager over buskørslen, i år er det gået anderledes. Faktisk så godt, at BAT kan tale om en kæmpe succes for busselskabet.

​Ved sidste års folkemøde var det ikke sjovt at være ansat hos BAT – eller for den sags skyld at være folkemøde-deltager og sætte sin lid til, at BAT kunne klare at transporten rundt på øen. Rigtigt meget gik galt og folkemødedeltagerne var sure. Flere hundrede så sure, at de brugte deres tid på at sende en klage til folkemødets direktør, og BAT endte mere eller mindre i en shitstorm. 

Helt anderledes er det gået ved årets folkemøde, der netop er slut. Det sidste evalueringsmøde er holdt og der er stor ros til BAT. Busserne var ikke kun punktlige, men også hyppige og blev sat ind der, hvor behovet var, hvilket gjorde det nemt for BATs kunder at komme rundt og til/fra Folkemødet. BATs værksted har ligeledes knoklet for at holde alle BATs busser på gaden under hele Folkemødeugen. 

Folkemødets direktør, Peter Christiansen siger:

"Sidste år sad jeg med omkring 400 klager over busserne, i dag sidder jeg med nul. BAT har leveret et fuldstændig fantastisk arbejde og fået busserne til at fungere i år. Så en kæmpestor tak til BAT."

Kundernes brug af rejsebillet app'en, herunder Folkemødebilletten viste sig også at være en stor succes og en bekvem måde at planlægge og gennemføre rejserne. App'en viste sig at være intuitiv og nem at bruge, og Folkemødebilletten var en fantastisk løsning, der gjorde transporten både enkel og effektiv for BATs kunder. BAT Kundeservice har desuden siddet klar til at servicere kunderne alle dage, og de har været velforberedte på den store opgave, det er at afvikle kørslen før, under og efter et folkemøde.

Kommunens trafikchef og leder af BAT, Niels Rasmussen siger:

"Jeg er en glad trafikchef, som også er voldsomt stolt over BATs medarbejdere, vores eksterne vognmænd og bedriften her ved årets folkemøde. BAT må ofte stå for skud på alle mulige områder med et negativt fokus. Nu, har vi endelig en succes og det skal fejres og siges højt".​