Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Invitation til online borgermøde om Rønnes udviklingsprojekter

Invitation til online borgermøde om Rønnes udviklingsprojekter

22-01-2021

Invitation til online borgermøde om projekterne Byens Hus, Torv på tværs og Den rekreative havn på Nørrekås

På baggrund af udviklingsplanen for Rønne fra 2019, blev der i november 2020 igangsat et arbejde, som skal videreudvikle tankerne omkring Byens Hus, Torv på tværs og den rekreative havn ved Nørrekås. Arbejdet finansieres af Bornholms Regionskommune og Realdania. Lokale og Anlægsfonden yder sparring i processen.

Arbejdet løber frem til oktober 2021, og faciliteres af Regionskommunen. Til processen er desuden tilknyttet rådgivningsvirksomhederne Urland, BoFrost Architects, Arkland og Natour. Arbejdet skal resultere dels i vedtagelsen af en strategisk helhedsplan for Nørrekås, dels et arkitektkonkurrenceprogram for et kulturhus i Dams Gård, og endelig en trafik- og parkeringsstrategi for det centrale Rønne.

Borgermøde - et ud af tre
Det glæder Bornholms Regionskommune at indbyde til det første af tre offentlige borgermøder torsdag den 28. januar klokken 18:30-20:30. Mødet er åbent for alle, men pga. retningslinjerne for Covid19 afholdes mødet på den digitale platform zoom. Man deltager derfor hjemmefra på sin computer, tablet eller smartphone

For at deltage sendes tilmelding til projektleder Ditte Marquard Jessen på dmj@urland.dk. Ditte sender efterfølgende link til mødet.

Formålet med mødet er dels at informere om det igangsatte arbejde, og dels at give alle deltagere mulighed for at komme med bemærkninger og spørgsmål til Regionskommunen og rådgiverne. Konkret fremføres spørgsmål og bemærkninger i en chat-funktion, som præsenteres på mødet.

Skulle der være spørgsmål eller bemærkninger til mødet eller projektet, kan der rettes henvendelse til projektleder Anne Sofie Von der Pahlen på tlf. 56 92 14 11 eller på Sofie.Pahlen@brk.dk eller til projektleder Ditte Marquard Jessen på tlf. 93 86 89 23 eller på dmj@urland.dk.

Invitation til download Klik her

På gensyn den 28. januar.