Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Offentligt åbent i Elværket om erhvervsudvikling og Energiø

Offentligt åbent i Elværket om erhvervsudvikling og Energiø

17-01-2024

Torsdag 18. januar inviterer ​Baltic Energy Island, Bornholms Regionskommune og Energinet til oplæg og paneldebat om erhvervsudvikling i tilknytning til energiøen. 

Arrangementet finder sted i Rønne Gamle Elværk, Lille Madsegade 32-34, 3700 Rønne, mellem kl. 16 og 18. På dagen er der også er mulighed for at se udstillingen om energiøer og få en snak med repræsentanter fra Baltic Energy Island og fra regionskommunen.
Power-to-Vækst
Formand for Bornholms Regionskommunes Erhvervs- Bolig- og Beskæftigelsesudvalg Linda Kofoed Persson lægger for med at fortælle om arbejdet med et tillægskapitel til Bornholms erhvervsstrategi med titlen ’Power-to-Vækst’.

Beslutninger og inddragelse vedrørende energiøen og de mange afledte effekter af denne er meget komplekse og langvarige. Administrationen i Regionskommunen vil derfor efterfølgende give et kort og overordnet indlæg om de processer, der er i vente, i forhold til udbud på energiøens anlæg, myndighedshøringer samt lokale plan- og udviklingsprocesser.

Programmet afsluttes med paneldebat om erhvervsudviklingen med afsæt i energiøen med deltagelse af Christa Lodahl, erhvervschef for Business Center Bornholm, Søren Møller Christensen, direktør i Baltic Energy Island samt Anders Mahler fra Knudsker El.

Flere arrangementer i vente
Arrangementet er det andet i en række af åbent hus-arrangementer med det formål at bringe Energiø Bornholm tættere på bornholmerne og bornholmernes hverdag, i en uformel form. Det næste arrangement er d. 15. februar.


Tilmelding

Tilmelding er nødvendig på grund af begrænset antal pladser. Tilmelding sker på mail senest onsdag d. 17/1 til: Baltic Energy Island, Elisabeth A.P. Eriksen: eape@balticenergyisland.com