Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Nu kan du søge puljemidler til aktiviteter ved Trailcenter Rytterknægten

Nu kan du søge puljemidler til aktiviteter ved Trailcenter Rytterknægten

16-11-2023

Trailcenter Rytterknægten forventes færdigt til sommeren 2024.

​Trailcenteret har været længe undervejs, men nu forventer vi at være klar til at byde alle borgere og turister velkomne i løbet af næste sommer.

Trailcenteret kommer til at ligge helt centralt ved Rytterknægten, hvor mange stisystemer mødes, og hvor der er rig mulighed for at nyde naturen både som familie, idrætsudøver, turist mv. Der er allerede mange gæster, der nyder Almindingen, og med et trailcenter bliver det endnu mere oplagt at lægge forskellige aktiviteter i området.

Udover idrætsforeninger, skoler, events og andre aktiviteter har Bornholms Regionskommune afsat midler til en åben aktivitetspulje for at understøtte formålet med trailcenteret som er, at forskellige brugergrupper kan mødes på tværs af interesser og være til inspiration for hinanden, så flere for øjnene op for mulighederne for at være aktive i den bornholmske natur.

Der er afsat kr. 120.000,- til puljen, og alle interesserede kan søge midler, såfremt man opfylder kravene på aktivitetspuljen. Ansøgningsfristen er d. 27. januar 2024.

Læs meget mere om Trailcenteret, aktivitetspuljen og hvordan man søger midlerne på BRK's hjemmeside. Du finder Trailcenter Rytterknægten her: Friluftsliv Trailcenter Rytterknægten (brk.dk)

 Spørgsmål kan stiles til kf@brk.dk