Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Minister inviterer til borgermøde 18. december - giv input til, hvordan regeringen kan styrke landdistrikterne i Danmark

Minister inviterer til borgermøde 18. december - giv input til, hvordan regeringen kan styrke landdistrikterne i Danmark

11-12-2023

​​​Morten Dahlin (V) er ny minister for byer og landdistrikter samt kirkeminister og minister for nordisk samarbejde. Mandag 18. december kl. 19 inviterer han til borgermøde i Multihuset Østerlars om regeringens nye udspil på landdistriktsområdet. 

På borgermødet får vi som bornholmere mulighed for at bringe netop vores perspektiver med ind i regeringens arbejde med et nyt udspil på landdistriktsområdet. Vi får mulighed for at komme med den bornholmske vinkel på de udfordringer, som landdistrikterne står overfor, samt dele de mange muligheder og styrker, som lokalsamfundene også byder på.

På regeringens finanslovsforslag for 2024 er der afsat 100 mio. kr. årligt i perioden 2024-2027 til initiativer målrettet landdistriktsområdet. Initiativerne skal samles i et nyt landdistriktspolitisk udspil.

Østerlars er rosinen i pølseenden ud af i alt ni landsbyer landet over. De seks første borgermøder har været meget velbesøgte, og ministeriet håber også på god opbakning til mødet hos os på Bornholm.

Borgermødet fore​går fra kl. 19.00-20.00, hvorefter der vil være mulighed for en uformel dialog med ministeren. Der vil være en let forplejning på borgermøderne i form af kaffe, kage og en vand.

Arrangementet er gratis at deltage i, men det kræver tilmelding.
Du kan læse mere om mødet samt tilmelde dig via linket her.Foto: Destination Bornholm, fotograf Stefan Asp.