Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kommunens første Junior Jobbere er trådt i arbejdstøjet

Kommunens første Junior Jobbere er trådt i arbejdstøjet

16-01-2020

I alt var der 87 kandidater til de fire opslåede Junior Job stillinger, som Bornholms Regionskommune besluttede at oprette sidste år.

Plejecentrene Lunden og Snorrebakken byder i disse dage velkommen til de fire unge, der endte med at besætte de attraktive stillinger som Junior Jobber. I alt havde 87 unge mellem 13-17 år søgt på de fire stillinger.

- Det var nogle flotte ansøgninger, vi modtog, og vi har været igennem en svær udvælgelsesopgave. Helt fantastisk at opleve den store interesse - vi ser frem til, hvad det kommer til at betyde for vores beboere, at vi så unge folk med på holdet, fortæller tovholderne fra de to plejecentre.

Tanken bag oprettelsen af Junior Jobbere er at skabe interesse blandt unge for en fremtidig uddannelse inden for sundhedssektoren og ikke mindst at give beboerne på plejecenteret en god oplevelse. Junior Jobbernes opgave er udelukkende at spille spil, gå ture og gøre andre hyggelige ting med de ældre, lige som de ville gøre sammen med deres egen bedstefar eller bedstemor.

Junior Job stillingerne til de unge i alderen 13 og 17 år, blev slået op i november sidste år, og viser det sig inden for det kommende år, at Junior Jobberne er en succes, er planen, at der kan ansættes Junior Jobbere på flere af øens plejecentre.

For yderligere oplysninger om Junior Jobberne, kontakt plejecenterleder Anette Løyche Greve på telefon 5692 4560 eller 2939 9185 eller mail Anette.Greve@brk.dk

 

junior jobbere.png