Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kom til åbent hus på Kulturskolen

Kom til åbent hus på Kulturskolen

29-04-2024

​​Invitation

Bornholms Kulturskole inviterer til Åbent Hus lørdag den 4. maj fra kl. 10.00-13.00 på Kulturskolen i Rønne, Store Torv 6 B.

På dagen præsenterer skolens forskellige linjer, hvad de har at byde på. På Musikskolen kan du møde elever og lærere, høre koncerter, give et nummer på åben scene og prøve en masse forskellige instrumenter. I Dramaskolens lokaler på Dams Gaard kan du gå i teatret og klæde dig ud i vores mange sjove kostumer. I Billedskolens åbne værksteder kan du arbejde med ler på drejeskive, trykke dit eget kunstværk og være med til at skabe et tredimensionel street art-værk.

Åben for tilmelding til den kommende sæson
Med Åbent Hus markerer Kulturskolen, at der nu er åbent for tilmelding til undervisning i den kommende sæson. Tilmeldingsperioden løber frem til den 2. juni, så hvis du vil sikre dig en plads på et af skolens mange kreative fag, er det nu, du skal slå til.

Det bliver en sjov og festlig dag, hvor børn, unge og voksne i alle aldre kan få en forsmag på Kulturskolens mange tilbud, stille spørgsmål og ikke mindst opleve glæden ved at udfolde sig kreativt - hvad end det er inden for musik, drama eller billedkunst.

Læs mere om Åbent Hus her: Åbent hus på Kulturskolen | Facebook

Tilmelding til sæson 24/25 foregår via Kulturskolens hjemmeside: Kulturskolen Bornholms Kulturskole

​Vi glæder os til at se dig :-)

Åbent Hus på Kulturskolen.jpg