Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Invitation: Bliv klogere på dit barns eller barnebarns mange digitale arenaer

Invitation: Bliv klogere på dit barns eller barnebarns mange digitale arenaer

24-01-2024

​Sikker Internetdag 2024 - gratis foredrag

​Bornholms Folkebiblioteker inviterer til foredrag på Sikker Internet Dag 2024 om børns digitale arenaer tirsdag 6. februar kl. 16-17 på Rønne Bibliotek i bibliotekssalen, Pingels Allé 1.

Ønsker du at blive klogere på alt det digitale og at blive bedre til dialogen med dine børn eller børnebørn, så er her muligheden. Dennis Lindholm Nielsen fra Digital Dialog klæder os på med stor faglig viden om børns liv på nettet. På trods af at smartphones har været her i mere end 15 år har mange forældre fortsat svært ved at forstå børn og unges liv på nettet.

Ofte skaber børn og unges onlineliv mere forvirring og bekymring end begejstring og glæde. Forældre er bange for at komme til at "spørge dumt", og så undlader de at spørge. Undersøgelser viser, at børn og unge faktisk godt vil tale om deres onlineliv, blot det ikke minder om et forhør.

Hvad skal der til for at opnå digital dannelse?
Hvorfor er det så svært at føre en digital dialog? Hvilken indflydelse har kunstig intelligens og deres chatbots på børn og unge? Hvad skal der til for, at vi sammen opnår digital dannelse?

Dennis Lindholm Nielsen vil klæde os bedre på til dialogen med vores børn. Der vil helt sikkert også være god mulighed for at stille spørgsmål. Onlinelivet er kommet for at blive – nu skal vi prøve at begribe det.

Gratis tilmelding på Rønne Bibliotek på tlf. 56 92 68 00 eller mail: roennebibliotek@brk.dk​