Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Hans Rømer Skolen får besøg af et mobilt Escape Room

Hans Rømer Skolen får besøg af et mobilt Escape Room

26-09-2023

Torsdag d. 28/9 2023 får Hans Rømer Skolen besøg af et mobilt Escaperoom fra Midgård Event

Escaperoom giver eleverne mulighed for at anvende deres kreative problemløsningsfærdigheder i en underholdende og unik ramme. Med udfordrende gåder og puslespil, der er designet specielt til udskolingselever, opfordres de til at tænke kritisk, arbejde sammen og tage initiativ for at finde løsningerne og løse mysteriet inden for den givne tidsramme.

Vi ønsker via dette event at styrke sammenholdet på tværs af udskolingen ved at eleverne får mulighed for at sætte deres logisk/matematiske tænkning og innovative tænkning i spil. Vi håber, at eleverne oplever, at alle kan bidrage – at det øger fællesskab og forståelse for hinanden – samt øger deres samarbejdskompetencer og kommunikative færdigheder.
Vi ønsker, at eleverne gennem problemløsning kan se og opdage styrken i at være forskellige - og lære af hinanden – ved, på egen krop at opleve, at andre tænker/løser opgaver på en anden måde end jeg selv.

Vi ønsker at vores elever tager denne erfaring med, når de en anden gang står med et problem, der skal løses. At den erfaring de nu har fået, kan bidrage til, at de fremadrettet kan anskue problemer fra flere sider.

Se mere om eventet via link til Midgård Event: Mobilt Escape Room for 3-120 personer | Book Midgaard Event (mev.dk)
Midlerne, der muliggør eventet for HRS’ børn er tilvejebragt via BRKs puljemidler, som understøtter inklusionsindsatser i kommunens folkeskoler.

Kom gerne forbi, hvis I har tid og lyst. 
Kontaktperson er Marianne Oehlenschläger, 
Tlf: 23 96 23 92
Mail: marianne.oehlenschlager@brk.dk

På Hans Rømer Skolens vegne,
Venlig hilsen,
Pernille Rigstad, skoleleder