Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder De bornholmske folkeskoler holder åbent hus

De bornholmske folkeskoler holder åbent hus

14-09-2023

De sidste år har de bornholmske skoler inviteret kommende skolebørn og deres forældre ind til et par hyggelige timer på skolen ​- i år er ingen undtagelse. 

Øens folkeskoler vil gerne give både børn og forældre mulighed for at snuse lidt til skolen, mærke stemningen og stille alle de andre spørgsmål, der naturligvis ofte er, når man skal vælge skole til ens barn. Derfor bydes alle børn med forventet skolestart i august 2024, sammen med deres forældre, indenfor på de seks almene folkeskoler og de to specialskoler.

Der er mange årsager til at de bornholmske skoler holder fast i traditionen med åbent hus. Vi er stolte af vores skoler og vil gerne vise lidt af alt det gode frem. På besøgende får børn og forældre mulighed for at møde personalet og se faciliteterne, fortæller Skolechef Jesper Stjernfeldt Petri og fortsætter: "Vi ved, det er vigtigt for både forældre og børn at møde de mennesker, der er med til at skabe skolen. Det kan være med til at gøre beslutningen letter."

For nogle forældre kan skolevalget være en længere proces, for andre er det helt naturligt at vælge den lokale folkeskole. Med åbent hus-tilbuddet har familierne mulighed for at besøge forskellige skoler og danne deres eget indtryk af skolen og på den måde træffe et godt valg. Det er en mulighed for at gå på opdagelse på barnets kommende skole. Alle er velkommen.


Venlig hilsen

Center for skolen


For yderligere information:
Kontakt Skolechef Jesper Stjernfeldt Petri,
Tlf.: 21 30 17 47​

Se hele programmet her: Invitation til åbent hus på øens folkeskoler.pdf