Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Byg igen klar til en snak om dit byggeri -Åbent Hus 2. oktober

Byg igen klar til en snak om dit byggeri -Åbent Hus 2. oktober

27-09-2023

​​Er du husejer med byggeplaner? Og har du spørgsmål til proces, lovgivning og i det hele taget? Så sving forbi Snorrebakken mandag 2. oktober mellem kl. 15 og 17 og få en snak med en byggesagsbehandler fra kommunen. 

​Kommunens afdeling Byg gentager succesen med at invitere borgerne indenfor til dialog om byggeprojekter. Du kan få indsigt i de regler, muligheder og begrænsninger der er, hvis du ønsker at bygge til eller ændre din private bolig. 

​​Du kan spørge til BBR. Du kan få underskrevet dit el-skema, hvis du søger om reduktion af elprisen, fordi du opvarme dit hus med el. Og hvordan er det nu lige med landzonetilladelser i forbindelse med byggeri?

Først Snorrebakken i Knudsker - næste gang i Hasle
Mandag 2. oktober er det rådhuset på Snorrebakken i Knudsker uden for Rønne, som danner rammerne om Åbent Hus hos Byg. Medarbejdere fra Byg sidder klar mellem kl. 15 og 17.   

Senere i efteråret bliver der en mulighed mere for at få en snak med byggesagsbehandlere fra Byg, nemlig i Hasle Hallen mandag 6. november også fra kl. 15-17.


Foto: Nikolaj Beyer/1437.dk
 ​

​​​


Byg Kundecenter

Byg kundecenter er din indgang til byggesagsbehandling i Bornholms Regionskommune. Hos Byg kundecenter kan du få generel orientering om byggesagsbehandling, få besvaret generelle spørgsmål omkring sagsbehandlingen samt aftale et personligt møde med en af vores byggesagsbehandlere.

Gå til Byg Kundecenter