Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Bornholms Regionskommune og Bornholms Hospital modtager fælles pris

Bornholms Regionskommune og Bornholms Hospital modtager fælles pris

18-01-2024

​I går modtog Bornholms Regionskommune og Bornholms Hospital en fælles anerkendelse for deres hurtige igangsættelse af et tværsektorielt samarbejde.​

Det skete, da Nordic Health Lab, der er en almennyttig forening, der arbejder med Offentlig-Privat Innovation, holdt deres årlige Impact Awards. ​​​Her​ uddeles priser til samarbejdspartnere, der gør en ekstra indsats for at udvikle og forbedre sundhedsvæsenet.

Her vandt Bornholms Regionskommune og Bornholms Hospital sammen prisen “Fast tracker test partner of the year". Prisen er et resultat af de to institutioners dedikation til hurtig iværksættelse af en tværfaglig partnerskabsmodel til test af nye sundhedsteknologiske løsninger. Et samarbejde som skal sætte fart under videndeling til gavn for alle parter.

​​Prisen er et symbol på et fælles engagement i at forbedre sundhedssektoren og styrke samarbejdet mellem forskellige institutioner. Både Bornholms Regionskommune og Bornholms Hospital anerkender vigtigheden af at skabe en sammenhængende og effektiv sundhedsindsats gennem tværsektorielt samarbejde.


Samarbejdet fortsætter
Bornholms Regionskommune ønsker også at styrke det tværsektorielle samarbejde udenfor partnerskabet med Nordic Health Lab. Derfor har BRK sammen med Bornholms Hospital og Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole etableret en Tværsektoriel Udviklings- og strategigruppe for digitalisering og teknologiGruppen vil fokusere på at identificere behov og løsninger, der styrker sundhedssektoren og kan skabe en mere effektiv og sammenhængende indsats for borgerne.

 BRK BOH fælles prisNYT.jpg

Tværgående velfærdsteknologikonsulent Line Brandt Nørreslet fra Bornholms Regionskommune og Implementeringchef Alex Kjøller fra Bornholms Hospital tog sammen imod priserne.