Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Bibliotekerne har bøgerne til de digitale børn

Bibliotekerne har bøgerne til de digitale børn

26-03-2024

Påskeferien er skudt i gang for mange børnefamilier med påskejagt og hygge. Og skærmene er måske lagt væk for en tid. På Bornholms Folkebiblioteker kan I heldigvis forsyne jer med gode bøger til både højtlæsning og fordybelse på egen hånd.

Bibliotekerne tilbyder fordybelsen
Biblioteksleder Dorte Rugtved : "Vi står klar med al den fritidslæsning børnene kan kapere, det er vores kerneopgave. Når børnene er retur i skole efter påske, så forsyner vi også skolebibliotekerne med et stort udvalg af bøger til fordybelse i de emner, børnene arbejder med i skolen."

Bornholms Folkebibliotekers Læsestrategi fra 2022 har netop dette fokus: Vi ønsker at give børn en god og nem adgang til biblioteksoplevelsen, og vores erfaring er, at børns lyst til læsning kan åbnes på så ufattelig mange måder. Og det er en kerneopgave for os.

Vi ønsker at gøre biblioteket nærværende i børns liv, og derved spille en nøglerolle i at spejle børnenes egen hverdag gennem bøgerne. Og I kan jo også benytte bibliotekerne i helligdagene og låne bøger og spil i den selvbetjente åbningstid.

Spørgsmål:

Dorte Rugtved, biblioteksleder, tlf. 5692 6802

Lea Wolffbrandt, koordinator af Børneområdet, 5692 6829