Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder BAT overgår til en ny køreplan søndag 28. januar

BAT overgår til en ny køreplan søndag 28. januar

25-01-2024


Serviceorientering fra øens busselskab BAT

​På søndag den 28. januar 2024 overgår øens busselskab BAT til en ny køreplan. BAT opfordrer sine passagerer til at orientere sig om nye køretider via BATs hjemmeside, Rejseplanen eller appen RejseBillet, som er opdateret. I de kommende uger vil den nye køreplan løbende blive sat op på øens omkring 300 stoppesteder. 

Den største forandring i den nye køreplan for 2024 er, at bybus 22 udvides med to timers kørsel om aftenen alle ugens dage. Dermed bliver bybus 22 den primære forbindelse til lufthavnen. Samtidig siger vi farvel til natbusserne 1N og 6N fra mandag til torsdag. Derudover får de fleste ruter nye køretider, så BAT opfordrer sine passagerer til at tjekke afgangstider og minuttal. 

Den nye køreplan bliver ikke trykt eller husstandsomdelt, men du kan allerede nu hente den nye køreplan på BATs hjemmeside i en printvenlig udgave (eller her: Java Printing (bat.dk)​), hvor køretider for alle stoppesteder fremgår. Du kan også fortsat finde dine rejser på Rejseplanen og i appen RejseBillet. 

Se mere på BATs hjemmeside, Rejseplanen eller appen RejseBillet – og tjek ændringerne her:

BAT.dk
Rejseplanen.dk
RejseBillet.dk

Download pdf med ny køreplan Java Printing (bat.dk)

BAT ønsker alle en god rejse på solskinsøen.

​BAT – din bus på Bornholm 

​​