Del på facebook

Havnegruppen

Udvidelse af havnekajen

Der arbejdes i øjeblikket på udvidelse af havnekajen for at etablere en større platform til et mødested og et aktivitetsområde. Aktiviteterne skal skabe liv på havneområdet, også udenfor sæsonen.

Der er kommet bænke på broen ud til havnen, og man er nu i gang med at udvide molen. Nogle af de store sten skal sprænges, derefter skal hulrummet mellem stenene fyldes ud. Til sidst skal der så støbes, hvorefter den nye kaj er klar. Se en skitse af projektet her til højre på siden.

Referater
1. Møde den 12. februar 2014

Gruppens medlemmer
Ole Olsson
Jan Skovgaard
Morten Qwist
Finn Larsen
Flemming Folkjær
Per Christensen
Anders Mortensen
Henrik Nerst
Jørn Pedersen
Jeppe Håkonsson
Sarah Westh Jensen
Ib Pedersen
Hanne Nisbeth
Morten Pedersen

Fejl i webdel: Et webdels- eller webformularobjekt på denne side kan ikke vises eller importeres. Typen Valtech.SP.BRK.Website.WebParts.ImageUploadWebPart.ImageUploadWebPart, Valtech.SP.BRK.Website, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=be07819013e93808 blev ikke fundet eller er ikke registreret som sikker. Korrelations-id: a5962aa1-15b1-d0ee-b2ba-af85e1eab88e

Fejldetaljer:
[UnsafeControlException: Et webdels- eller webformularobjekt på denne side kan ikke vises eller importeres. Typen Valtech.SP.BRK.Website.WebParts.ImageUploadWebPart.ImageUploadWebPart, Valtech.SP.BRK.Website, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=be07819013e93808 blev ikke fundet eller er ikke registreret som sikker.]
  at Microsoft.SharePoint.ApplicationRuntime.SafeControls.GetTypeFromGuid(Boolean isAppWeb, Guid guid, Guid solutionId, Nullable`1 solutionWebId, String assemblyFullName, String typeFullName, Boolean throwIfNotSafe)
  at Microsoft.SharePoint.WebPartPages.SPWebPartManager.CreateWebPartsFromRowSetData(Boolean onlyInitializeClosedWebParts)

Udvidelse af havnekajen

  

Hent tegningen i pdf-format her