Del på facebook

Resultater fra workshop

50 borgere fra Snogebæk havde en god og inspirerende lørdag, hvor der kom masser af idéer på bordet. Der var virkelig god energi omkring bordene og på gåturerne rundt i området. Det hele blev tegnet og skrevet ned af konsulenterne, der stod for gruppearbejdet.
Søndag og mandag arbejdede konsulenterne så på at samle idéerne fra grupperne, og det hele blev fremlagt mandag aften.
 
1. Torve og pladser
Konsulenter: Anne Truelsen Schultz og Gunhild Witt
Fremlæggelsen tog udgangspunkt i stedets værdier og sammen med de input man fik fra gruppen blev det forsøgt at lave et overordnet greb på området samt  forbindelserne mellem by og natur. Det er vigtig at dele området op så man forstærker og koncentrerer byens rum, definerer et aktivitetsrum og synliggør et landskabsrum. Se præsentationen i kolonen til højre.
 
2. Havnen
Konsulent: Sean Claxton
Havne gruppen ( Herre gruppen)s idéer handlede om et multihus og strandpromenade, fiskebørs og restaurent på havenøen, fiskepladser på bølgebryder m.m. Se præsentationen i kolonen til højre.
 
3. Fritidsaktiviteter
Konsulent: Flemming Torsten Sørensen
Fritidslivet i Snogebæk handler meget om udendørsaktiviteter fra kajakroning til badning til skating til hyggelige gåture, en kedsomhedplads, hvor der er mulighed for total afslapning m.m. Se præsentationen i kolonen til højre.
 
4. Branding
Konsulent: Søren Femmer Jensen
Snogebæk–det gode liv ved havet
Duften af saltvand, sandet der knitrer under fødderne, brændingen der skurer mod havnens yderste moler. Snogebæk er byen ved havet. Autentisk, direkte og uden filter. Det moderne fiskerleje med den gamle sjæl intakt.
Læs mere og se præsentationen i kolonen til højre.

1. Torve og Pladser

   

Se præsentationen her

4. Branding

Præsentationen er delt op i to dele.

Del 1

Del 2

Se beskrivelsen af Snogebæk her

2. Havnen

  

Se præsentationen her