Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Indflydelse & Politik Høringer og afgørelser Forslag til ændring af lokalplan nr. 0-03 for et Røgeri ved Teglkås havn

Forslag til ændring af lokalplan nr. 0-03 for et Røgeri ved Teglkås havn

Bornholms Regionskommune besluttede i 2013 at stille krav om helårsboliganvendelse for boliger i de otte udvalgte byer: Rønne, Hasle, Allinge, Nexø, Aakirkeby, Svaneke, Gudhjem/Melsted og Klemensker.

Kommunalbestyrelsen besluttede samtidig, at lokalplaner som indeholdt krav om helårsboliganvendelse uden for de otte byer skulle ændres, så boliger udenfor de otte byer ikke behøvede at være helårsanvendt.

Den gældende lokalplan nr. 0-03 for et Røgeri ved Teglkås havn indeholder i dag krav om helårsanvendelse. Lokalplanen skal derfor ændres for at leve op til den politiske beslutning. Inden lokalplanen kan ændres, skal der foretages en offentlig høring.

Økonomi- og Klimaudvalget besluttede derfor d. 19. juni 2024, at forslag til ændring af lokalplan nr. 0-03 for et Røgeri ved Teglkås havn, hvor kravet om helårsanvendelse af boliger er fjernet, sendes i 14 dages offentligt høring i perioden den 4. juli til den 18. juli 2024.

Deltag i høringen

Du kan se forslag til ændringen af lokalplanen her: 

Forslag til ændring af lokalplan nr. 0-03 for et Røgeri ved Teglkås havn

Du kan indsende dine bemærkninger via den digitale side ved at trykke på den orange knap "din kommentar"

Bemærkninger til lokalplanforslaget skal være Plan i hænde senest 18. juli 2024.

Bemærkninger kan også sendes med post, mrk. lokalplan nr. 0-03​, til:

PLAN

Skovløkken 4, Tejn

3770​ A​llinge​

 

Dit navn og adresse skal fremgå tydeligt på din bemærkning.