billede af vej
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Erhverv Udbud Udbud af 10 elbusser

Udbud af 10 elbusser


BRK foretager genudbud af indkøb og levering af 10 stk. fabriksnye elbusser til BAT til levering i 2024.

Udbuddet gennemføres som et offentligt udbud i henhold til EU's Udbudsdirektiv 2014/25/EU af 26. februar 2014 (forsyningsvirksomhedsdirektivet), som implementeret ved BEK. Nr. 1624 af 15. december 2015, hvilket indebærer at enhver har ret til at afgive tilbud.

Disse elbusser er de næste elbusser på vej mod målet om en fuld elektrificering af Ordregivers busflåde.

Ordregiver har på nuværende tidspunkt endnu ikke afgjort hvorvidt elbusserne skal købes eller leases. Dette vil først blive afgjort efter senere politiske behandling. Ordregiver forbeholder sig derfor ret til at videredrage aktivet til ekstern finansiering, såfremt det besluttes politisk, at elbusserne skal leases.

Kontraktperiode træder i kraft ved underskriftsdato og gælder indtil de i kontrakten nævnte produkter er leveret og godkendt af Kommunen.
Tildeling af kontrakten vil ske på grundlag af "Det økonomisk mest fordelagtige tilbud", på baggrund af tildelingskriteriet ​"pris".

Udbudsmaterialet kan rekvireres digitalt igennem Mercell Danmark A/S. For at deltage i opgaven kopieres dette link til din browser:​​ https://permalink.mercell.com/207389910.aspx

​​

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: "Meld din interesse". Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S, skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.

Tilbuddet skal være modtaget i Mercell, senest den 28. august 2023 kl. 10.00.