Billede af rådhus
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Erhverv Udbud Konsulentydelser - anbringelse af børn og unge mv

Konsulentydelser - anbringelse af børn og unge mv

EU-udbud efter Light-regimet for levering af konsulentydelser i forbindelse med anbringelse af børn og unge i familiepleje, aflastningsordning i plejefamilie for børn og unge samt døgnophold i plejefamilie for barnets og forældremyndigheds-indehaver.

Bornholms Regionskommune sender hermed konsulentydelser efter Light-regimet for levering af konsulentydelser i forbindelse med anbringelse af børn og unge i familiepleje, aflastningsordning i plejefamilie for børn og unge samt døgnophold i plejefamilie for barnets og forældremyndigheds-indehaver i perioden 2021 - 2024, i EU-udbud.

Udbuddet gennemføres i henhold til udbudsloven (L nr. 1564 af 15/12/2015) afsnit 3 om indkøb af sociale og andre specifikke tjenesteydelser.

Udbuddet gennemføres som et offentligt udbud, hvilket indebærer, at enhver har ret til at afgive tilbud.

Rammeaftalen er 4-årige og træder i kraft den 1. januar 2021 og udløber den 31. december 2024, begge dage inkluderet.

Tildelingskriteriet er økonomisk mest fordelagtigt, vægtet med pris 50 % og kvalitet 50 %.
Udbudsmaterialet kan rekvireres digitalt igennem Mercell Danmark A/S. For at deltage i opgaven kopieres dette link til din browser: https://permalink.mercell.com/125695186.aspx

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.
Tilbuddet skal være modtaget i Mercell, senest den 30. juni 2020, kl. 12.00.