Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Erhverv Udbud Indkøb af 2 stk. fabriksnye traktorer til Bornholms Regionskommune 2021-2022

Indkøb af 2 stk. fabriksnye traktorer til Bornholms Regionskommune 2021-2022

Indkøb under tærskelværdien med klar grænseoverskridende interesse.

Bornholms Regionskommune annoncerer hermed indkøb af 2 stk. fabriksnye traktorer.

Købet vil blive leasingfinansieret gennem kommunens leasingpartner.

Indkøbet 

- gennemføres i henhold til udbudsloven (L nr. 1564 af 15/12/2015).

- er under tærskelværdien og vurderes at have klar grænseoverskridende interesse. Indkøbet gennemføres i henhold til udbudslovens afsnit IV.

- gennemføres med en offentlig annoncering af tilbudsindhentningen, hvilket indebærer, at enhver har ret til at afgive tilbud.

Tildeling af kontrakten vil ske på grundlag af "Det økonomisk mest fordelagtige tilbud", på baggrund af kriteriet "Det bedste forhold mellem pris og kvalitet".

Kontraktperiode træder i kraft ved underskriftsdato og gælder indtil de i kontrakten nævnte produkter er leveret og godkendt af Kommunen.

Tilbudsmaterialet kan rekvireres digitalt igennem Mercell Danmark A/S. For at deltage i opgaven kopieres dette link til din browser: https://permalink.mercell.com/162801520.aspx

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: "Meld din interesse". Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.

Tilbuddet skal være modtaget i Mercell, senest den 01. oktober 2021, kl. 12.00.